La companyia Elegants guanya el Premi Mueca 2013

L'espectacle 'Cabaret Elegance', de la companyia catalana Elegants, ha guanyat el Premi Ganyota 2013, escollit per un jurat compost paper director del Festival Internacional de Teatre de Manta (Equador), Nixon García, el director de Cultura de Narón (Galícia ), Luciano Fernández, i el director fundador del Festival del Sud-Trobada Teatral Tres Continents d'Agüimes, Antonio Lozano.

L'espectacle, representat per Adriano Marçal, Dico, Ramiro Vergaz, Ignasi Gil i Jordi Juanet, Boni, va despertar també l'entusiasme del públic en les dues representacions que van tenir lloc aquest 11 de maig a Puerto de la Cruz (Tenerife), on més de 23.000 persones gaudir d'Ganyota 2013 aquest cap de setmana.

 'Cabaret Elegance' es va estrenar el 2011 a les Festes de la Mercè de Barcelona i va obtenir el 2012 el premi del públic al Festival de Teatre de Carrer de Buitengewoon (Països Baixos).

Sota la direcció artística de Miner Montell, vestuari d'Ester Sanagustin Paola i coreografia de Flàvia Roscoe, els quatre intèrprets presenten la història d'un important cabaret de luxe de Rio de Janeiro, després del seu tancament inesperat.

La història es desenvolupa en una escenografia original , en què, amb una acurada posada en escena, se succeeixen números de gran nivell, combinats amb aro, trapezi, malabarismes, equilibris, monocicle i altres tècniques de circ, a les que se suma la comicitat com a vehicle conductor .

La companyia va participar en el festival internacional de arte en la calle de Puerto de la Cruz

Compartiu aquesta notícia