Amb una jornada professional, amb participació de l'APCC, s'engega avui el 24e Festival Al Carrer de Viladecans

El Festival Al Carrer de Viladecans celebrarà del 5 al 7 de juliol de 2013, la seva vint-i-quatrena edició tornant a omplir els carrers i places de la ciutat d’emoció, diversió i art.

En la seva 24ena Edició, el Festival Al Carrer de Viladecans ofereix una renovada àrea professional als programadors, institucions, associacions, companyies, artistes…, és a dir, a tots aquells professionals que assisteixen a aquest esdeveniment.

La jornada ha iniciat la seva activitat a les 10.30 hores amb dos tallers pràctics simultanis. El primer està destinat a tècnics i programadors municipals a càrrec de Jordi Bertran i amb la col·laboració de l’ODA de la Diputació de Barcelona, i tractarà la normativa de seguretat en espectacles i activitats a la via pública. El segon, destinat a professionals de les arts de carrer, impartit per l’advocada Cristina Calvet i realitzat per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, i que porta com a títol “Com puc contractar i ser contractat en el sector artístic cultural?” A les 16.00 hores començarà una taula rodona sobre l’existència d’un circuit per a arts del carrer, on hi participaran Marta Almirall, cap de Festes i Cultura Tradicional de l’Icub de l’Ajuntament de Barcelona, Toni Cabré, cap de l’Àrea d’Equipaments i Xarxes de Difusió de la Direcció General de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, Jordi Gilabert, vocal de l’Associació Professional de Teatre Per A Tots Els Públics (TTP), Oriol Martí, gerent de FiraTàrrega, Sònia Martínez, vocal de la junta de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APPC), i Mireia Sabaté, cap de la Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona. Moderarà David Ibáñez, Director Artístic de Factoria d’Arrel – Fira Mediterrània de Manresa.

La jornada finalitzarà amb la cloenda a càrrec de Carles Ruiz i Novella, Alcalde de l’Ajuntament de Viladecans, Jordi Sellas i Ferrer, Director General de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, Lluís Puig i Gordi, Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya, José Luis Atieza Ferrero, Tinent d’Alcalde i Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Viladecans, i Mireia Hernández i Hernández, Diputada Adjunta de Cultura de la Diputació de Barcelona, donant pas a la inauguració del Festival Al Carrer 2013.

La programació del Festival inclou 44 espectacles, amb una gran presència del circ. Consulteu al web la programació completa

El festival programa 44 espectacles en tres dies, amb una gran presència de circ

Compartiu aquesta notícia