A Fira Tàrrega, suma’t a l’APCC i no paguis la primera quota

 L’APCC será present a la Llotja de Professionals de Fira Tàrrega, entre el 5 i el 8 de setembre. Tots aquells professionals de circ que s’hi acostin i es facin socis no pagaran la primera quota trimestral (30 euros). La permanència obligatòria és de 2 quotes per als nous socis.


L’APCC convida així als professionals a sumar-se a una associació formada actualment per 260 socis, als quals ofereix assessorament, difusió de la seva feina, borsa de treball, formació continuada, informació sobre ajuts i convocatòries i més de 100 descomptes.
Tots els nous socis permetran fer créixer i enfortir l’associació, que des de desembre de 2004 treballa per divulgar i normalitzar el circ, per fer créixer la professió i fomentar una major presència del circ en la cultura i en la societat.

L’APCC és present a Fira Tàrrega amb un estand paraiguës que acull 7 iniciatives delsseus socis: les companyies Cia. SonambulosCirquet Confetti,Companyia de circ "eia", El Negro y el FlacoPessic de circ i Professor Karoli, així comCirculant, circ en moviment, empresa de gestiö especialitzada en circ. L’estand paraigües també acull La Central del Circ, fàbrica de creació de circ de Barcelona gestionada per l’APCC.

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.

T’esperem a l’estand paraigües de l’APCC a Fira Tàrrega del 5 al 8 de setembre

Compartiu aquesta notícia