El Circ Raluy s'instal·la a Girona fins el 4 de novembre

El Circ Museu Raluy torna un cop més a la seva cita amb Girona, i desdel pont de Fontajau -al costat del palau de Fires- intentarà sorprendre al seu públic fidel i conquistar nous seguidors. I és que ja són cinc les generacions de circ donen als Raluy l'experiència necessària per saber escollir els millors artistes i intentar aconseguir que el públic s'emocio ni.

L'espectacle En la nova producció que es podrà veure a Girona del 24 d'octubre al 3 de novembre, s'incorporen nous artistes internacionals: el malabarista italià Dustin Huesca; l'ensinistrador italià de gossos boxer Davide Zimmari; i el trio Bellíssim, des d'Ucraïna. La família Raluy també estrena noves produccions avcompanyades de la comicitat de Sandro, un personatge ben conegut per part dels amants del Raluy.

Números principals.

Carlos i Luís Raluy: Els amfitrions de la casa! Carlos, Monsieur Loyal, gui a rà el públic a través de l'espectacle i Luís li farà sentir nostàlgia amb la seva música i seu encant.

Bilin, Bigotis i Sandro: Són els clowns del circ que presentaran una sèrie d'entrades còmiques totalment noves per entretenir i fer riure.

Làser Xou: Aquest número de producció Raluy el presenta JeanChristophe de Beauchamp. L' artista actuarà fent el paper d'un misteriós alquimista, adaptant al circ clàssic aquesta innovadora i espectacular actuació visual basada en la informàtica i en l'última tecnologia.

Malabars de rebot: Segons expliquen els responsables del circ Raluy, el «rebot» és una especialitat de malabarisme molt de moda els últims anys. Consisteix a fer rebotar pilotetes de silicona i efectuar jocs malabars. Dustin Huesca és un jove artista italià que, malgrat els seus 26 anys, ha trepitjat els més importants escenaris europeus. Diplomat en la prestigiosa Acadèmia de les Arts Circenses de Verona (Itàlia) presenta una sèrie de virtuosismes tècnics a ritme de swing.

Rosa Raluy: Recuperada de la caiguda que va patir durant l'espectacle del 6 de desembre del 2012 al Port Vell (Barcelona), torna a la pista amb tot el seu carisma i la seva sensualitat presentant un bonic número de hula hoop.

Davide Zimmari: Aprofitant la increïble passió que demostren els seus simpàtics gossos boxer pel futbol, l'artista italià farà d'àrbit d'un partit molt original.

Kerry Raluy: Presenta la disciplina circense que domina de ben jove, l'antipodisme. Es tracta d'un número de malabars amb els peus acompanyat per ritmes llatins.

Emily i Niedziela: Els artistes tornen a presentar el seu espectacular número de monocicles. Després d'haver passat dos anys afinant la tècnica i aprendre noves evolucions, Emily i Niedziela presenten un número molt interessant.

Kimberley i Jillian, Icarios : Una de les novetats més importants dels espectacles de la casa. Els Jocs Icarios és possiblement la més difícil de les especialitats acrobàtiques, segons indiquen des del Raluy. Les joves acròbates són l'única parella femenina d'aquestes característiques que porten aquest número a la pista. Les joveníssimes Raluy (16 i 14) fa 7 anys que assagen el show.

El Raluy torna a fer parada a la plaça Fontajau, al costat del Palau de Fires, del 24 d'octubre al 3 de novembre. Un partit de futbol entre gossos boxer i nous números de malabarisme i acrobàcia són les novetats de l'espectacle

Compartiu aquesta notícia