Curs intensiu de cable amb Rudy Omankowsky

L’APCC organitza, del 6 al 10 d’abril, un curs intensiu de cable amb Rudy Omankowsky. Nascut al sí d’una família de funambulistes va ser el cap de la troupe “Les diables blancs” amb qui actuà, des del 1965, en els més prestigiosos circs i festivals internacionals com el Circus Letna, Zirkus Krone, Circo Medrano, Circo Mundial i Festival internacional de circ de Montecarlo , entre d’altres. Rudy Omankowsky va ser professor de cable i funambulisme a l'Ecole Supérieure des Arts du Cirque de Châlons-en-Champagne de 1985 a 1997.

El curs està adreçat a artistes professionals de circ especialitzats o amb nivell avançat de cable. Els continguts, que s’adaptaran al nivell de cada participant, són: • Escalfament específic per al cable.

• Com utilitzar els nostres braços, les nostres cames, les ondulacions, per desenvolupar el nostre equilibri i trobar noves estratègies per mantenir la suspensió. • Desplaçaments, salts, girs amb i sense lonxa.

• Desenvolupament de la mirada i de l’escolta per anticipar les pèrdues d’equilibri i utilitzar aquestes com una ocasió per a fer un pas, un salt...

El curs es farà de 10 a 13 hores, del 6 al 10 d’abril de 2009, a la Factoria Cultural Coma-Cros, al carrer Sant Antoni, 1, de Salt (Girona).

El preu del curs és de 200 euros (cal afegir 3 euros per l’assegurança), i de 140 euros per als socis de l’APCC.

Les places són limitades i la data límit d’inscripció és el 27 de març.

Si estàs interessat en inscriure’t al curs envia un e-mail amb el teu currículum vitae i demana la butlleta d’inscripció a activitats@lacentraldelcirc.cat o bé truca’ns a l’APCC al 900 102 580.

Compartiu aquesta notícia