L’APCC organitza una sortida al festival de Cirque du Demain del 24 al 27 de gener

Per encetar el programa d’activitats d’aquest 2014, amb la voluntat de augmentar la cohesió entre els socis i tot celebrant la participació del soci Ignacio Ricci al Festival du Cirque de Demain, l’APCC organitza una sortida per assistir al Festival.

El desplaçament es faria en minibusos de 9 persones, en què els mateixos assistents es tornarien al volant. En cas que no s’assoleixin les 9 persones mínimes, no es farà la sortida. En cas que se superin amb 5 persones més, es llogarà un cotxe. La compra de les entrades es farà de forma col•lectiva per part de l’APCC. La gestió de l’allotjament i les dietes va a càrrec de cada participant.

Programa previst
Divendres 24 de gener Matí
Sortida

Dissabte 25
Assistència als espectacles B (14.30h) i A (20.30h)

Diumenge 26
Assistència a l’espectacle dels premiats (en cas que Ignacio Ricci passi a la final i/o els participants hi estiguin interessats) o Tornada

Dilluns 27
Tornada (si no s’ha fet el diumenge 26)

Preu
Transport: 93€ per persona
Entrades espectacles: 36€ (preu total A I B) i 20€ (preu gala final) per persona
Allotjament i dietes a càrrec dels assistents
L’activitat està oberta a tots els interessats, socis i no socis


Data límit inscripció

Els interessats han d'enviar un mail a apcc@apcc.cat abans del dilluns 20 de gener per tal que puguem confirmar les reserves, indicant nom, cognoms, DNI i si tenen carnet de conduir. La sortida no es podrà realitzar si no hi ha un mínim de 9 persones.
 

Al Festival hi participa Ignacio Ricci, soci de l'APCC, amb el número de corda llisa "Aquí, ahora"

Compartiu aquesta notícia