Ignacio Ricci, Premi Especial del Jurat al 35 Festival du Cirque de Demain

"Aquí, ahora" és el nom del número de corda llisa amb què Ignacio Ricci, soci de l'APCC i usuari de La Central del Circ, ha rebut el Premi Especial del Jurat de la 35 a edició del Festival Mondial du Cirque du Demain que s'ha celebrat aquest cap de setmana a París.

Nacho Ricci és un acròbata polivalent especialitzat en corda llisa, nascut a Argentina, criat a Mèxic i actualment, resident a Barcelona. El seu número "Aquí, ahora" va ser seleccionat per la convocatòria conjunta de La Central del Circ i el Festival Trapezi i forma part del dispositiu europeu "Camins emergents 2013-2104" del projecte transfronterer Pirineus de Circ. També s'ha pogut veure al Festival Grec de Barcelona, dins de l'espectacle "Retalls" i el cabaret "En ebullició".

D'altra banda, el veneçolà Aimé Morales, exalumne professional de l'Escola de Circ Rogelio Rivel, ha rebut el Premi d'Or amb el seu número de roda Cyr. L'artista madrileny Antonio Segura, alumne de tallers regulars a la mateixa escola, també ha estat reconegut i el número de quadre aeri de la companyia Max i Antonio ha rebut la Medalla de Bronze.

El Festival, fundat l'any 1977, ha esdevingit una de les cites principals del circ a nivell mundial i durant la seva trajectòria ha donat a conèixer alguns dels principals artistes de circ contemporani.

El festival també ha premiat Aime Morales i Antonio Segura, exalumnes de l'Escola de Circ Rogelio Rivel

Compartiu aquesta notícia