Jornada de professionals a Fira Trapezi el proper dissabte 10 de maig

El proper dissabte 10 de maig, Cal Rofes (Carrer Sant Vicenç 21-23) acollirà l'Espai Professional de la Fira Trapezi, la fira del circ de Catalunya de 15.45h a 17.30 h. L’Espai de Professionals s’organitza amb el suport de l’Area de Mercats del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració del SDE – Servei de Desenvolupament Empresarial.

El programa és el següent:

15.45 - 16.00h. Presentació de la web circat.cat per part de l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC)

www.circat.cat és una nova web d’informació i visibilitat internacional dels creadors i creadores de circ catalans. La web és una iniciativa de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (DC) i l’Institut Ramon Llull (IRL).

16.00 - 16.30h. Presentació del projecte internacional Autopistes: Circus Dissemination.

Presentació, a càrrec de l’Institut Ramon Llull, del projecte europeu Autopistes: Circus dissemination que té com a objectiu establir i consolidar les xarxes de circulació d’espectacles de circ a Europa i Amèrica del Nord, i potenciar el treball de col·laboració i cooperació entre els programadors.

Aquest projecte està coordinat per La Grainerie (Balma, Toulouse) i els socis són Subtopia (Estocolm), La Tohu (Montreal) i l’Institut Ramon Llull (Catalunya) amb la col·laboració de l’APCC.

16.30 - 17.30h. Col·loqui sobre Dramatúrgia en els espectacles de circ, a càrrec de Samuel Jornot.

Samuel Jornot es va formar a l'escola de mim i teatre de Jacques Lecoq i Etienne Decroux. Va realitzar gires europees en els circs Barum, Renz, Althoff i Ringling Bros and Barnum & Bailey com a artista de circ. Ha treballat com a assessor artístic per a produccions del Cirque du Soleil. Durant diversos anys va ser professor del CNAC, Escola Nacional de Circ de França a Châlons-en-Champagne. És director i coreògraf en companyies de circ, teatre i altres esdeveniments. Actualment és el director artístic d'ACaPA, Academy for Circus and Performance Art de Tilburg, Holanda.

Modera: Marcel Escolano (Los Galindos).

Col·loqui en francès i català. (no hi haurà servei de traducció simultània)

A la Jornada es presentarà el projecte europeu Autopistes, la nova web cicart i es farà un col·loqui sobre la dramatúrgia

Compartiu aquesta notícia