Arrenca l’obrador del Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 barris

L’obrador del Circ d’Hivern (taller de l’espectador) és una proposta de l’Ateneu Popular 9 barris per augmentar el gaudi de les peces de circ pensades per teatre, una oportunitat per a l’educació i l’intercanvi cultural al voltant de les arts escèniques i en concret del circ.
Una proposta adreçada al públic fidel del circ d’hivern de l’Ateneu, com a persones que es volen apropar a conèixer les noves maneres de pensar i fer circ: públic, professionals, estudiants, alumnes de les escoles de circ, veïns…

Durant el taller, dividit en 4 sessions, es parlarà amb els artistes i el director i es coneixerà de primera mà el procés de creació, des de la idea inicial, el desenvolupament dels personatges, la recerca de la tècnica, l’elaboració de l’espai escènic assistint als assajos oberts.

L'Ateneu i la gent de circ volen explicar què fan i per què ho fan tot afavorint l’intercanvi d’impressions i fomentant el goig de veure circ. El taller de l’espectador és lliure, gratuït, però demana el compromís dels participants a seguir totes les sessions.

Les persones interessades ja s'hi poden inscriure (màxim de places disponibles,  10) a través del correu electrònic circ(ELIMINAR)@ateneu9b.net

Calendari:

  • Dijous 18 de setembre. Lloc La Central del Circ a les 18h
  • Dijous 30 d’octubre. lloc la Central del Circ a les 18h
  • Dijous 27 de novembre: Lloc Ateneu Popular 9 Barris a les 18h* Data pendent de confirmar
  • Dijous 4 de desembre: Assaig obert a l’Ateneu Popular 9 barris a les 18h

Aquest taller intentarà donar eines per gaudir més i millor del circ al teatre

Compartiu aquesta notícia