L’espectacle Circus Klezmer es torna a veure a Catalunya deu anys després de la seva estrena dins del Festival Escena Poblenou

En un poble de l'est d'Europa que no queda ni a prop, ni lluny, en una època que no és ni la d'ara, ni la d'abans, ni després, s'està cuinant un gran banquet. La gent del poble està molt entusiasmada i va d'un costat a l'altre fent malabars, acrobàcies i mil peripècies ... perquè s'acosta un dia molt especial.
Al mercat, els músics afinen els seus instruments i la música klezmer es comença a escoltar per tots els racons. El boig del poble, entre entrebancades i descuits, va deixant caure del cel les invitacions. ¿Per què? Doncs per al casament! Però com en totes les històries, sempre sorgeixen inconvenients.
Aquesta és la sinopsi de Circus Klezmer, creada i dirigida per Adrian Schvarzstein i produïda per l’Ateneu Popular 9 Barris en el marc del 9è Circ d’Hivern, l’any 2004. Des de la seva estrena han passat deu anys i l’espectacle, amb molt bones crítiques, s’ha vist arreu: França, Espanya, Itàlia, Alemanya, Noruega, Japó, Israel, Hongria, Suïssa, Bèlgica, entre altres països. Malauradament, a Catalunya s’ha vist poques vegades i el festival Escena Poblenou permet veure’l amb números i artistes nous.
El repartiment actual compta amb Eva Szwarcer, Emiliano Sánchez, Cristina Solé o Alba Sarraute, Joan Catalá i Adrián Schvarzstein i els músics Petra Rochau, Rebecca Macauley o Nuria Balcells, Nigel Haywood i Quile Estévez.
En aquests deus anys de trajectòria a Circus Klezmer han actuat Luis Niño – Toto, Manuel Sebastián, Tanja Haupt, Marta Torrents, Marcel Escolano, Nadine O’Garra, Helena Bittencourt o Maite Sanjuan –Lola-.
L’espectacle es veurà diumenge 26 d’octubre a les 21.30h, a El Centre (C/Pujades 76).
 

La producció, 9è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris, es veurà el diumenge 26 d’octubre

Compartiu aquesta notícia