Torrelles de Foix acull el Festival de clown Clownic aquest cap de setmana

Enguany, en motiu de la celebració del XXV Aniversari de la recuperació de les històriques Fires Artesanes de Torrelles de Foix, i com a novetat, aquest cap de setmana tindrà lloc Clownic, un original i inèdit festival de pallassos i espectacles de carrer. Tindrà lloc durant tot el cap de setmana en una zona rural i tranquil·la, que convida a gaudir del bon ambient de les actuacions de clowns, malabars i titelle

Programa:

Toni Albà
Dissabte 25 d’octubre, a les 11:00h, al carrer

i a les 12:00h al Casal Torrellenc
Entrada gratuïta
Inauguració/espectacle amb Rei Joan Carles

El S.M. Rei Joan Carles I enguany acompanyarà les autoritats de Torrelles a fer una sol·lemne inauguració amb tota la pompa i honors que es mereix un component de la reialesa. L’espectacle continuarà a l’escenari del Casal Torrellenc.

Pepa Plana
Dissabte 25 d’octubre,a les 21:00h, al Casal Torrellenc

Espectacle: Giulietta

Acaben de fer fora a la Pepa d’una gran producció teatral per representar ”Romeo i Julieta” d’en Shakespeare on ella hi feia el paper de protagonista. Què pot passar quan tot i amb això ella s’entesta a seguir endavant i fer l’obra de totes totes?. Ben mirat, no necessita ningú més, ¿no?. O potser sí.

La Pepa és pallassa des del 1998, al 2012 va fer una gira amb el Cirque du Soleil, i al 2014 és Premi de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Entrades a la venda a www.ticketea.com i a l’Ajuntament de Torrelles.
Preu 6 euros anticipades, 8 euros a taquilla.

La Patawa
Dissabte 25 d’octubre, a les 18:00h, al carrer. Initerant: La Barretuda

La Dama del Bosc, un personatge del món de la fantasia que, quan arriba la primavera, surt del bosc i visita les viles més properes.

Xip Xap
Dissabte 25 d’octubre, a les 19:00h, a la Crta. de Pontons. Itinerant: Rum Rum… trasto Kar

Una cursa de cotxes on pot passar de tot. Un conductor malvat para totes les trampes que té a l’abast, a un científic boig que sap trobar solució a tots els paranys.

Marta de Marte
Diumenge 26 d’octubre, a les 12:00h i 17:00h, al carrer espectacle de carrer:
Papanatas Band

Música i pallassos. La pallassa Martademarte és la creadora d’un autèntic i peculiar estil Clown. Un conjunt d’humor simple, pintoresc, i d’optimisme positiu.

El que ma queda da teatre
Diumenge 26 d’octubre, a les 13:00h, escenari Carretera de Pontons.

Espectacle: Els secrets de Mister Stromboli

Mr. Stromboli és un firaire molt especial, un xerraire venedor d’elixirs miraculosos que recorre pobles i fires presentant els seus invents que curen tots els mals.

El Negro y el Flaco
Dimenge 26 d’octubre a les 18h, al carrer. Espectacle: Charabia

Espectacle de circ-teatre on tres personatges absurds parlen una mena de llenguatge propi, la charabia. Humor, música, equilibris, teatre gestual, malabars, ¿dansa?…

Pepa Plana, el Negro y el Flaco i Toni Albà, dins de la programació

Compartiu aquesta notícia