“Cabaret elegance” de la companyia Elegants, premi del públic al millor espectacle del III Festival Senseportes

El Festival Senseportes d’arts al carrer i llocs extraordinaris organitzat pel Col•lectiu Senseportes, va tornar a envair els carrers d’Argentona amb un seguit d’espectacles, els dies 4 i 5 d’octubre 2014. Aquesta tercera edició ens va portar espectacles tant divertits o interessants com els de les companyies La Industrial Teatrera (pallassos), Cia. Elegants (circ), Factoria Dimo (clown) o Rubik (dansa), o pels més petits Minimumusic (teatre/circ/musical) o La Manofactoria (titelles), entre d’altres.

Aquest any amb el suport de l’Ajuntament d’Argentona i el patrocini d’Argentona Es Mou, el Festival va creixer passant d’una tarda a la darrera edició a celebrar-se la tarda de dissabte 4 d’octubre i el matí de diumenge 5.

Cabaret elegance” de la companyia Elegants, va ser mereixedor del premi del públic al millor espectacle del III Ffstival Senseportes.

L’any 2011, Dico, Ignasi Gil, Ramiro Vergaz i Boni, 4 artistes de circ amb llarga trajectòria professional, es reuneixen per crear la companyia “Elegants”, amb l’objectiu de realitzar espectacles de circ d’alta qualitat. La reunió de tots ells ha propiciat una recerca més intensa de les disciplines individuals de cadascun dels components i l’exigència d’una creació d’escena molt acurada.
L’espectacle “Cabaret Eelegance” ha estat guardonat amb el premi del públic al Festival de Buitengewoon 2012 (Holanda) i el premi del jurat, al millor espectacle, al Festival Mueca de Tenerife 2013.
 

El Festival va tenir lloc els dies 4 ui 5 d’octubre a Argentona

Compartiu aquesta notícia