Segona edició de la Nit de Gala de Fundació el Maresme amb Pallassos Sense Fronteres


Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (3 de desembre) la Fundació el Maresme organitza la segona edició de la Nit de Gala,al Teatre Monumental de Mataró, enguany organitzada conjuntament amb Pallassos Sense Fronteres.
Es tracta d’un espectacle cultural adreçat a tots els públics; integrador, ja que juntament amb els pallassos també hi participen persones amb discapacitat intel·lectual; i solidari, perquè la recaptació de les entrades serà en benefici de les dues entitats, dels quals la participació dels artistes és totalment voluntària.
 

Una funció molt completa amb les actuacions de Tortell Poltrona, Pep Callau, Mabsutins, Jordi Mas i Quique Maltas, Sabanni, Javier Ariza, Lluís Rodríguez, Txas Txas, Luara Mateu, Magmon Tona, Circ Los i el Taller d’Interpretació Teatral de l’Aula de Teatre, per tal de configurar un acte obert a la ciutat per poder mostrar una part de la tasca que realitza la Fundació el Maresme.
 

L'espectacle tindrà lloc dissabte 13 de desembre, al Teatre Monumental de Mataró, en dues sessions: a les 18h i 21h
El preu de l'entrada són 10€.
Venda anticipada d’entrades a la Fundació el Maresme (Plaça dels Bous, 3-5) i a Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (C/ Sant Josep, 9 o per Internet a www.entradesculturamataro.cat).
 

Compartiu aquesta notícia