L'Auditori de Barcelona s'obre al circ i altres disciplines artístiques

Aquesta temporada L’Auditori ha estrenat ESCENES una nova sèrie en què la música dialoga amb altres arts escèniques. És la primera vegada que L’Auditori aposta per aquesta programació multidisciplinar, en una temporada que inclourà 4 produccions: 3 de els quals són estrenes absolutes i dues d’elles, encarregades específicament per L’Auditori. Amb aquesta nova programació, L’Auditori vol afavorir l’entrada de nous públics habituats a aquesta oferta cultural.
ESCENES va arrencar els dies 7 i 8 de novembre amb una nova producció dels Comediants i La Mama, titulada La Suite de l’aigua, un concert escènic de nova creació al voltant de l’aigua amb la direcció escènica de Joan Font (Comediants) qui signa també la dramatúrgia juntament amb Jordi Pérez Solé, amb idea i composició musical de Carlota Baldrís.
El 27, 28 i 29 desembre L’Auditori estrena un espectacle per a tots els públics que ha encarregat a Leandre, un dels clowns més reconeguts del panorama cultural català i a la formació Barcelona Clarinet Players. Un paisatge de fred, llums i música de clarinets a escena que captivarà amb el seu humor i poesia a grans i a petits.
Després d’arrasar al Festival de Teatre al Carrer de Tàrrega, els dies 20, 21 i 22 de febrer arriba Animal Religion, amb “Sifonòfor”, un altre espectacle impulsat per L’Auditori. Una performance de circ estripat i contemporani on la música, la dansa, el moviment i l’acrobàcia ressonaran en un espectacle agosarat i imprescindible.
Finalment el dies 5, 6 i 7 de juny Escenes ens porta la proposta de les Variacions Goldberg íntima i emotiva d’un dels més grans improvisadors de dansa de l’actualitat, l’eslovè Jurij Konjar, amb el clavecinista català Dani Espasa. Una de les joies que va oferir el Festival Sâlmon la darrera edició al Mercat de les Flors.
 

Del 27 al 29 de desembre es podrà veure l'estrena de l'espectacle del clown Leandre i els Barcelona Clarinet Players

Compartiu aquesta notícia