L'Escola de Circ Saltimbanqui obre les seves portes a Vilanova i la Geltrú

Amb tota la il•lusió del món, ens embarquem en aquesta aventura i us convidem a viure-la amb nosaltres. Amb moltes ganes, amb molt d'esforç, tant econòmic com físic, i amb molta alegria... hem treballat per condicionar el local del C/ Mèrida nº 5 de Vilanova i la Geltrú, que ara ja, és casa nostra i desitgem que també sigui la vostra.
Ens complau convidar-vos a la Jornada de portes obertes Dissabte 10 de Gener 2015 de 11 a 13h i de 18 a 20h
Oferim cicles formatius de circ durant tot l'any; (12 de Gener fins al 19 de Juny)

Escola Infantil i Juvenil de Circ
- Circmotriu de 4 a 8 anys
- Escola Infantil de 9 a 12 anys
- Escola Juvenil de 13 a 16 anys

Escola Preparatòria de Circ per aquells a partir de 16 anys que vulguin iniciar-se en les Arts del Circ d'una forma seriosa i rigorosa, també per aquells que vulguin presentar-se a les probes d'accés d'escoles preparatòries i professionals de circ o que hagin provat alguna tècnica de circ i vulguin aprofundir en les tècniques base.
Cursos Regulars de Circ adreçats a joves i adults, a partir de 16 anys, on podreu iniciar-vos o perfeccionar les diferents tècniques de circ. Disposats en trimestres, durant tot l'any, ens permet aprofundir o perfeccionar en les diferents tècniques, elaborar un programa que permet assolir habilitats i coneixements, que donaran eines als participants per desenvolupar la tècnica al seu nivell, amb seguretat i autonomia.

Cursos Intensius de Circ amb una durada de 3 a 10 dies,(setmana santa, estiu, nadal, caps de setmana...) ens permet fer una descoberta i/o aprenentatge d'una tècnica de forma continuada, aprofundir, complementar, perfeccionar o descobrir, podent valorar de quines tècniques gaudim, en quines volem aprofundir o com a recopilació d'informació a desenvolupar posteriorment.

Tallers de Circ amb una durada curta d' 1 a 3 hores, ens permet fer una descoberta de les diferents tècniques d'una manera lúdica i com sensibilització en les arts del circ.

Tallers de Circ Familiar amb una durada curta d' 1 a 3 hores, integra la descoberta de les diferents tècniques de circ, com activitat física i creació artística en l’àmbit familiar, per tal que tots els membres de la família puguin realitzar una activitat conjunta. Aquesta activitat està pensada com un espai lúdic on la descoberta i pràctica de les tècniques circenses permeti a les famílies apropar-se al món del circ com a part activa i no merament com a espectadors.
 

Tallers de Circ Social amb una durada curta de 1 a 3 hores o de 3 a 10 dies, utilitzar el circ com eina de transformació i d'intervenció social amb els grups menys afavorits, discapacitats, persones en situació de risc o d'exclusió social, per millorar la cohesió social, l'apropament cultural i el creixement personal, a través d'una formació artística i com a instrument conductor per poder transmetre valors educatius.

Casal de Circ amb una durada de 5 o 6 setmanes durant l'estiu, pensada com una activitat lúdico formativa en la que els participants comparteixen i treballen en grup, descobreixen les tècniques de circ a través del joc i l'esbarjo.

Amb tots aquests cursos i activitats volem engrescar a les gents del Garraf i el Penedès a impulsar les Arts del Circ fins que formin part de les nostres vides quotidianes.


A la nostra pàgina web podreu trobar tota la informació, cursos, horaris, preus, situació, inscripcions....

Ja us podeu apuntar a l'Escola de Circ Saltimbanqui !!!

Us hi esperem !!!

Salut, Bones Festes i Circ
 

El 10 de genrer farà una jornada de portes obertes i la formació començarà el 12 de gener

Compartiu aquesta notícia