Els espais de circ es troben al Circ Cric en una nova reunió de la XECC

Dijous 8 de gener es va celebrar la vuitena reunió de la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya amb els següents assistents: Escola de Circ Rogelio Rivel, L’Estruch, fabrica de creació de Sabadell, Cronopis de Mataró, Ateneu Popular 9 Barris, La Llançadora de Granollers, l’APCC i els amfitrions Circ Cric.


A la reunió es va començar a preparar els actes del Dia Mundial del Circ d’aquest any, que tindran lloc entre el 10 i el 19 d’abril. La XECC s’hi sumarà amb la celebració d’uns tallers de Circ en família a les seus dels diferents espais que s’hi vulguin sumar i amb una acció conjunta a Barcelona el dissabte 18 d’abril, en què hi haurà entrenament col•lectiu, tallers de circ per a infants i Espectacles. El programa es farà públic pròximament.
A la trobada es van debatre també temes d’interès pels espais, com les assegurances obligatòries per a realitzar activitats de circ, com augmentar la coordinació i la visibilitat de la Xarxa i la relació amb el Servei de Biblioteques.


Els objectius de la XECC, que està impulsada per l'APCC, són
Fer visible el teixit d’espais de circ i assolir un major reconeixement de la tasca que realitzen
- Facilitar la comunicació entre tots els membres
- Compartir i optimitzar en la mesura del possible i segons disponibilitats els recursos dels que disposa cada un dels membres sota criteris de complementarietat i cooperació.
- Facilitar l’intercanvi de coneixement especialitzat
- Buscar solucions conjuntes a les problemàtiques específiques dels espais de circ amb la intenció de donar estabilitat als projectes de cada un dels membres sota criteris de solidaritat i recolzament mutu.
 

La reunió de la XECC al Circ Cric

A la trobada es va parlar del Dia Mundial del Circ 2015, el Circ en família i les assegurances pels espais, entre altres temes

Compartiu aquesta notícia