L’APCC obre la III enquesta de companyies de circ

Per tercer any consecutiu, l'APCC engega una enquesta adreçada a les companyies de circ a causa de la manca d'indicadors sobre professionals, infraestructures i consum, cosa que dificulta tenir el coneixement real de la dimensió i les característiques del sector circense així com la negociació amb les institucions. En el qüestionari es recullen dades generals de la companyia, i dades d’exhibició i facturació´del 2014.
L’enquesta es pot omplir aquí

Com a novetat, aquest any l’enquesta està coordinada amb l’enquesta que altres associacions de circ de l’estat espanyol i d’Europa faran als seus membres i per tant, les dades podrán ser comparades i sumades per presentar resultats més globals.
L’enquesta es tancarà el 18 d’abril, Dia Mundial del Circ, però aquelles companyies que l’omplin abans del 10 de març participaran en el sorteig de dues entrades dobles per "Il n'est pas encore minuit..." de la Cie.XY que es podrà veure al Centre Cultural Terrassa el divendres 13 de març a les 21h. Més informació de l'espectacle aquí

Com més companyies responguin aquest qüestionari, més reals seran els resultats i ens serà més fàcil visibilitzar l'activitat cultural i econòmica real del circ així com destacar les problemàtiques que ens afecten.

Els resultats de l’any passat es poden veure en aquest link
Els objectius del qüestionari són:
• Recollir dades reals i concretes del sector
• Fer visible l'activitat cultural i econòmica real del circ
• Destacar les problemàtiques que ens afecten
• Tenir eines de negociació i argumentació amb les administracions
Els resultats es presentaran entre els mesos de maig i juny.
Les dades es tractaran amb la més absoluta confidencialitat des de l'oficina de l'APCC, formaran part d'una estadística global i mai es faran públiques les dades concretes de cada companyia.
 

Els participants participaran en el sorteig de dues entrades dobles per al darrer espectacle de XY a Terrassa

Compartiu aquesta notícia