El Festival Sólo para cortos farà una panoràmica sobre el circ

 Solo para cortos és un festival de curts socials que es realitza des de l'any 2004 al districte de 9 Barris, Barcelona. Cada any dins de la programació del Festival es realitza una panoràmica amb una temàtica concreta. Aquesta 11a edició que tindrà lloc entre el 20 i el 22 de març, dedicarà aquest espai a la relació entre el cinema i el circ, dues arts que es toquen de prop, ja que el Festival Només Per Curts se celebra a l'Ateneu Popular 9Barris.
Aquesta panoràmica inclourà la projecció de curtmetratges relacionats amb aquesta temàtica, exposicions i com a colofó final, l'emissió en directe d'un espectacle de circ interactiu, on els assistents podran participar del seu desenvolupament.
Per aquest motiu, l’organitza del Festival convida a participar els interessats enviant el material audiovisual que considerin interessant de ser exhibit dins d'aquesta secció.
Seran acceptades obres de tipus Documental, Ficció i Animació, de fins a 30 minuts de durada. La data de la seva realització no es tindrà en compte.

La data de liurament del material és fins l'1 de març
El correu on enviar-ho és soloparacortos@gmail.com,
Per més informació es pot contactar amb el Casal de Joves de Prope (Irene)
 

Els interessats poden enviar el material fins a l’1 de març

Compartiu aquesta notícia