L’APCC organitza una Jornada internacional d’acrobàcia el 13 de març

Dins dels actes de celebració dels 10 anys, l’APCC organitza una Jornada internacional d’acrobàcia que tindrà lloc el 13 de març al Centre Cultural Terrassa. La Jornada volñ ser un espai de trobada, refelxió i difusió i compatarà amb conferències de ponents nacionals i internacionals (el programa d’està tancant), un debat, la projecció de la pel•lícula A ras del suelo (Grazing the sky) i el darrer espectacle de la Compagnie XY.


A ras del suelo és un documental sobre el circ dirigit per Horacio Alcalá que, tot i que ja s’ha vist a diferents països d’Europa, es projectarà per primera vegada a Catalunya. La pel•lícula, filmada a 11 països d'Amèrica, Europa i Orient Pròxim, segueix a 8 artistes: un espanyol (Antonio Segura), una holandesa (Saar Rombout), una companyia francesa (La Meute, amb un component català), un anglès (Jonnathan Moss) un australià (Damian Instria), un palestí (Fadi Zmorrod) i una canadenca (Eryka Nguyen).

La Jornada es completa amb Il n’est pas encore minuit..., la darrera proposta de la prestigiosa companyia francesa Cie. XY que va estrenar l’estiu passat i que es podrà veure per primera vegada al sud dels Pirineus. És una gran producció amb 22 acròbates a l’escenari, una creació col•lectiva que segueix fidel a l’estil de la companyia basada en equilibris i salts acrobàtics, piràmides humanes, salts en bàscula, combinat amb moviments de dansa que els tornen a fer originals i únics.
 

Durant la Jornada es podrè veure també l’exposició fotogràfica  “Més emocionant encara: un recull  d’imatges del circ català actual” d’en Josep Guindo a l’espai 6 del Centre Cultura, que s’inaugurarà el mateix dia i es podrá veure fins a l’11 d’abril.

La Jornada tindrà lloc de 10.30h fins les 23h.

Preus de les inscripcions

Jornada, entrada pel•lícula "A ras del suelo" i entrada espectacle "Il n'est pas encore minuit": 10€ (socis APCC) / 12€ (general)
Entrada pel•lícula (sense inscripció a la jornada): 2€

Si esteu interessats a participar ja podeu deixar aquí el vostre nom  i el vostre e-mail.
 

La jornada serà al Centre Cultural Terassa i inclourà conferències, un debat, la projecció de la pel•lícula A ras del suelo i el darrer espectacle de la Compagnie XY

Compartiu aquesta notícia