Los Galindos, Alberto Feliciate, La Meute i YX, ponents a la Jornada internacional d’acrobàcia del 13 de març

Dins dels actes de celebració dels 10 anys, l’APCC organitza una Jornada internacional d’acrobàcia que tindrà lloc el 13 de març al Centre Cultural Terrassa. Aquesta jornada vol ser un espai de trobada, reflexió i difusió dedicat al món de l'scrobàcia: acrobàcia a terra, trampolí, equlibris acrobàtics, banquines, bàscula, gronxador rus (balançoir), acro-dansa...


La Jornada tindrà lloc de 10.30h fins a les 20h. Les inscripcions ja estan tancades.
El programa és
10:30 - 11:00: Benvinguda
11:00 - 11:20: Presentació de la Jornada
11:20 - 11:40: Presentació d'Alberto Feliciate (Escola de Circ Rogelio Rivel): “La pedagogia de l’acrobàcia i la seva evolució”
11:40 - 12:00: Presentació a càrrec d'Anne-Katrin Jornot (Compagnie XY) : “Varietat i diferències del treball acrobàtic individual, en parella i en grup”
12:00 - 12:20: Presentació de Marcel Escolano (Los Galindos): “Recorregut historic-artístic de l’acrobàcia”
12:20 - 12:40: Pausa
12:40 - 13:50: Debat
13:50 - 14:00: Conclusions
14:00 - 17:30: Dinar i temps lliure(a càrrec de cadascú) La cafeteria l'Art de Gaudir, ubicat al mateix Centre Cultural, ofereix un buffet lliure per 9,50€.
17:45: Presentació de la pelicula "A ras del cielo" d’Horacio Alcalá a càrrec de Arnau Serra Vila (La Meute)
18:30: Projecció de la pelicula "A ras del cielo": un documental sobre el circ dirigit per Horacio Alcalá que, tot i que ja s’ha vist a diferents països d’Europa, es projectarà per primera vegada a Catalunya. La pel•lícula, filmada a 11 països d'Amèrica, Europa i Orient Pròxim, segueix a 8 artistes: un espanyol (Antonio Segura), una holandesa (Saar Rombout), una companyia francesa (La Meute, amb un component català), un anglès (Jonnathan Moss) un australià (Damian Instria), un palestí (Fadi Zmorrod) i una canadenca (Eryka Nguyen). Podeu veure el tràiler aquí
 

El mateix dia, a les 20h s'inaugurarà l’exposició “Més emocionant encara: un recull d’imatges del circ català actual” d’en Josep Guindo a l’espai 6 del Centre Cultural, que es podrà veure fins a l’11 d’abril.

A les 21h el Centre Cultural també acull l'espectacle Il n’est pas encore minuit..., de la Compagnie XY, dins de la ·a Temporada BBVA de Circ.

Preus de les inscripcions

La inscripció a la Jornada és gratuïta però obligatòria

L'entrada a la pel·lícula, pels no inscrits a la Jornada, té un preu de 2€

Els inscrits a la Jornada podran gaudir d'un preu especial en l'entrada de l'espectacle Il n’est pas encore minuit..., de la Compagnie XY .


Podeu fer  aquí  la inscripció

La meute a la pel·lícula a ras del cielo (Grazing the sky)

S'obren les inscripcions per a la jornada que serà al Centre Cultural de Terassa

Compartiu aquesta notícia