Nous directoris en línia de formadors i d’espais de formació

Els valors educatius, recreatius i socials del circ són múltiples i a través seu es poden treballar aspectes com l’expressió, la psicomotrocitat, l’equilibri, la creativitat, l’autoestima i el treball en equip, entre altres.
Per poder acostar el circ a la societat i facilitar l’accés del món de l’educació, el lleure i la cultura al circ, l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) amb la col•laboraicó del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) ha elaborat dous nous directoris en línia.


El Directori de Formadors de Circ actualment disposa de 100 formadors, i es poden localitzar per nom, tipus de públic amb el qual treballen (infants, joves, adults, circ social, etc), disciplines circenses (malabars, acrobàcia, aeris, etc), municipi i comarca.
El nou Directori d’Espais de formació de Circ inclou 36 espais, que també es poden seleccionar per nom, tipus de públic amb el qual treballen (infants, joves, adults, circ social, etc), disciplines circenses (malabars, acrobàcia, aeris, etc), municipi i comarca.


La web de l’APCC compta també amb altres directoris com el d’Espais de creació  i de Professionals. En el Directori d’Espectacles es pot fer una selecció per tipus de públic, disciplina circense, durada, tipus d’espai (sala, carrer, carpa).


A més, l’APCC diposa d¡una borsa de treball. Els interesats a penjar una oferta poden fer arribar als socis les seves demandes mitjançant el butlletí que l’Associació envía cada dijous als seus 250 associats, tot omplint aquest formulari
 

Compartiu aquesta notícia