Repàs als darrers deu anys de circ en fotografies

Sota el hashtag #10alcirc, i dins del sectes del desè aniversari, l’APCC ha editat i anirà publicant a Internet una sèrie de vídeos sobre aquests 10 anys.
Fent feina, fent circ, fent cultura és el nom del primer vídeo, que resumeix les activitats que l'APCC ha organitzat en aquests anys: presència a les festes de la Mercè i diferents fires, reunions de junta i assemblees de socis, Jornades de formació de circ, les presentacions dels Plans Integrals de Circ, l’aixecament de la carpa provisional de La Central del Circ, la recollida del Premi Nacional de Circ 2009, cursos i sessions formatives, sortides a Montecarlo i París. i reunions de la XECC.
Cada dilluns es publicarà al Canal youtube un nou vídeo. Es tracta de muntatges amb fotos de l’evolució de l’APCC, del sector, de les companyies, a partir de les imatges d’arxiu de l’APCC i les facilitades per companyies i entitats de circ i també cedides per diferents fotògrafs de circ (Carles Castro, Luis Montero, Manel Sala “Ulls”, Marta Garcia Cardellach, Rosa Colell i Tjerk van der Meulen).
Tots els muntatges porten la cançó David le merle, del grup francès Mermonte, i han estat editats per Tere Belmonte, gràcies a la col·laboració de socis: formadors, gestors, tècnics, artistes, companyies i autors de les fotografies que han autoritzat el seu ús.
Si hi ha socis que vulguin participar en un d'aquests vídeos pot enviar a apcc@apcc.cat alguna imatge de la seva trajhectòria en aquests darrers deu anys, identificant la data, l'autor i comptant amb l'autorització del seu autor.

Sortida al Festival de Circ de Montecarlo 2010 amb els socis de l'APCC

L’APCC edita un recull de vídeos amb imatges del sector, les companyies i l’Associació dins dels actes del 1oè aniversari

Compartiu aquesta notícia