Curs de Clown per a professionals amb Avner The Eccentric dins del 14è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà “Memorial Charlie Rivel”

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà “Memorial Charlie Rivel”, amb la col·laboració de l’APCC, organitzen un Curs de clown amb Avner The Eccentric. “Un apropament físic al món del pallasso”.  ADREÇAT A: pallassos o artistes professionals que utilitzin la comicitat NUMERO DE PLACES: 16*ELS SOCIS DE L'APCC TENEN 10 PLACES RESERVADES FINS EL 19 DE SETEMBRE. En el cas que no s’omplissin amb socis de l'APCC aquestes places passarien a la convocatòria oberta a qualsevol artista. Les places s’atorgaran per ordre d’arribada de les sol·licituds. LLOC: ORFEÓ CATALONIA (c/ Torras i Bages, 62. CORNELLÀ DE LLOBREGAT (Bcn)
DIES: 22, 23, 24 i 25 de novembre 2010 de 10:00 a 14:00
IDIOMA: El curs s'imparteix en anglès amb traducció al castellà.
* si no s’arriba a un mínim de 10 inscrits, el curs s’anul·larà.
 PREU:EL CURS ES GRATUÏT, però per garantir la participació i el compromís de les persones inscrites, un cop us confirmem que heu estat seleccionats, haureu de fer una transferència de 100 € com a fiança durant els següents 4 dies. Aquests 100 € se us retornaran un cop acabat el curs si heu assistit a totes les classes. En cas contrari els perdreu.

DESCRIPCIÓ: L’excentricitat és una de les més personals i paradoxalsformes de teatre: pot ser enginyosa o estúpida, hàbil o maldestre. Pot utilitzar humor verbal o completament silenciós. Aquest curs explora l’essènciadel pallasso en la recerca de la pròpia excentricitat i l'element més bàsic per actuar, la presència.  Com l'actor posseeix l'espai escènic? Com estableix la comunicació amb el públic? Com a través d'aquesta connexió amb el públic l'actor fa que l'espai prengui vida? Són les preguntes més bàsiques i simples, però les més difícils de contestar.  Utilitzarem la resolució dels problemes per desenvolupar números de pallassos. Explorarem la por (escènica, al fracàs, a no ser divertit), i els seus efectes desastrosos en el pallasso, i què podem fer per evitar-ho, la relació amb el públic com una parella còmplice, l’utilització de voluntaris del públic, i les aplicacions del llenguatge del pallasso a altres formes de teatre.  PROCÉS D’INSCRIPCIÓ:1. Envia un e-mail a apcc(ELIMINAR)@apcc.cat amb un màxim de 15 línies sobre la teva trajectòria artística i les teves dades de contacte (indicant també el teu lloc de residència). 2. Se t’informarà si has estat seleccionat com a molt tard a mitjans d'octubre.
O
rganitza: Ajuntament de Cornellà de LlobregatPatrocina: Ministerio de Cultura, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona

Compartiu aquesta notícia