Circ, música i natura a la 6a edició del Festival Circ Cric

La 6a edició del Festival Circ Cric se celebrarà del 4 d'abril al 19 de juliol amb una completa programació escènica i musical que reflecteix l’experimentació entre les formes clàssiques i modernes amb el circ com a eix central. Circ, Música, Titelles, Teatre, Pallassos, Pallasses

Dins la programació, cal destacar noves propostes artístiques com que barregen naturalesa i art. En primer lloc el paquet Circ i Natura, que convida a passejar pels voltants del Circ Cric abans de l’espectacle de circ Bemoll Sostingut de Tortell Poltrona. També “Un bosc de nassos” permetrà viure situacions insòlites al bosc que rodeja el Cric.

Torna en una segona edició el Festival Internacional de Pallasses amb artistes procedents de Brasil, Argentina, Anglaterra, França i de l’estat espanyol. Tot un cap de setmana dedicat a la comicitat en femení, adreçada als més petits, a les famílies i als adults.

El diumenge 12 d'abril tindrà lloc la Fira d'espectacles, amb 8 espectacles, i inclosa dins de la celebració del Dia Mundial del Circ. També es podrà veure, durant tot el festival, la creació d’un espectacle amb Tortell Poltrona Pere Hosta i Toti Toronell, a partir d’assajos on el públic també podrà intervenir, concert familiar amb Albert Pla, Joan Garriga i Pep Pascual, entre altres, un concert de Sílvia Pérez Cruz i Toti Soler i la celebració del 10è aniversari de La Diatònica, l’Associació d’Acordionistes dels Països Catalans. A més, enguany el Circ Cric s’obre a espectacles internacionals i visitaran el Montseny companyies com Ponten Pie, Girovago E Rondella, Baro D’Evel Cirk Cie o Circ’ Hulon.
 

El festival se celebrarà del 4 d'abril al 19 de juliol

Compartiu aquesta notícia