5 de maig, assemblea a La Central del Circ per a la possible constitució d’una plataforma de companyies de carrer

Jaume Navarro, conjuntament amb l’APCC , l’Associació de Professionals de Teatre per a Tots els Públics (TTP) i l’Associació de Professionals de Dansa de Catalunya, (AdPC) convoca a una assemblea a La Central del Circ el dia 5 de maig a les 10:30 per parlar de la possible constitució d’una Plataforma de companyies de carrer.

Aquesta proposta sorgeix de converses amb l’Institut Ramon Llull i la demanda de tenir un interlocutors pel que fa a les arts de carrer. A partir d’aquí, en Jaume en va parlar amb d’altres companyies , amb l’APCC la TTP i l’APDC i fins i tot amb alguns festivals com fira Tàrrega i es va arribar a la conclusió que seria adequat muntar una plataforma de companyies d’arts de carrer amb els objectius de:
- Ser un interlocutor per augmentar els recursos d’internacionalització Institut Ramon Llull / Osic
- Augmentar el circuit de carrer nacional amb accions tipus jornada d’arts de carrer, workshops, etc…
- Ser un Interlocutor amb les administracions perquè incloguin les arts de carrer com un art més a totes les convocatòries
- Ser un interlocutor amb el Ministerio de Cultura pel programa Platea o altres programes que puguin sortir. Aquest any de 900 actuacions de Platea només 12 són de carrer.
- Crear un directori d’Arts de Carrer aprofitant el model Circat.cat. tipus street.cat/ carrer.cat
- Ser una plataforma de “consulta” de com programar carrer als municipis, diferent models de programació, segons l’experiència de tots nosaltres viscuda els última anys.

Un espectacle de carrer a FiraTàrrega

Convoca Jaume Navarro, de La Industrial Teatrera, amb les associacions de professionals de circ, dansa i teatre per a tots els públics

Compartiu aquesta notícia