Aquest dissabte, quarta edició del memorial Joan Busquets

Per quart any consecutiu la Fundació Catalunya-La Pedrera organitza una jornada dedicada a l’art de ser pallasso, durant la qual les famílies podran trobar en diferents espais de La Pedrera espectacles, jocs, projeccions, tallers, un racó de lectura, i moltes altres activitats.

Festa Pallasso! és una forma d’apropar-nos al món dels pallassos i a la seva peculiar manera d’expressar-se. Amb aquesta jornada tan especial, la Fundació vol transmetre, de forma lúdica i didàctica, l’interès per l’univers dels pallassos seguint el mestratge de Joan Busquets, a qui es dedica aquest homenatge en el cinquè aniversari de la seva mort. Un cop més, aquesta iniciativa -que compta amb la col·laboració d’Òscar Rodríguez, company de Joan Busquets a La Puça- converteix La Pedrera en punt de trobada per als entusiastes dels pallassos.

Durant tot el diumenge les famílies es podran dedicar a fer de pallassos i a conèixer aquest món d’una forma educativa i divertida.

S'hi podran veure espectacles de Claret Clown, Katraska, Martademarte, Pepsicolen, participar en tallers de circ amb Los Herrerita i de globoflèxia amb GAAC, tallers creatius amb Tombs creatius i Toni Ortiz.

La Industrial Teatrera a l'edició de l'any passat

La Festa Pallasso! ofereix espectacles i tallers a La Pedrera

Compartiu aquesta notícia