Segona Fira Circ Picat d'Alpicat amb 14 actuacions i 4 escenaris

Catorze espectacles circenses ompliran els carrers i places d'Alpicat els pròxims 27 i 28 de juny en la segona edició de la Fira Circ Picat, el primer festival d'aquesta disciplina que acullen les comarques lleidatanes. L'ajuntament d'Alpicat, organitzador de la fira juntament amb la companyia de circ Improvisto's Krusty Show (que també és responsable de la direcció artística), ha decidit donar continuïtat a l'esdeveniment arran de l'èxit de públic i de crítica aconseguits l'any passat.


Acrobàcies, malabars, equilibris, trapezi, quadre coreà, dansa vertical, pallassos, clown i música són algunes de les variades activitats, totes de caràcter gratuït, amb les quals podran disfrutar els visitants del festival. L'artista local Lo Biel serà l'encarregat, el dissabte 27 a les 12.30 hores a la plaça de la Unió, d'inaugurar la fira amb el seu espectacle. I és que un dels objectius d'aquesta iniciativa és fomentar les companyies locals i de proximitat oferint-los una oportunitat per donar-se a conèixer.


El programa del festival es completarà amb les companyies catalanes Tot Circ, Passabarret, Elegants,Vola qui Vol i Improvisto's Krusty Show, i les andalusesVaivén Circo iAlas Circo Teatro. En total, catorze representacions que s'exhibiran en quatre espais distribuïts per la població.


A més, el festival també inclourà un concurs de fotografia (aquest any amb el lema El mi), llor moment de Fira Circ Picat una fira d'artesania (que estarà oberta tot el cap de setmana), un concert nocturn i tallers (s'organitzaran tant dissabte com diumenge al matí, duraran dos hores i estaran oberts a tots els públics).


També es facilitarà als visitants diferents serveis com una zona d'acampada o dutxes públiques. "Circ Picat és un aparador idoni per tal que altres ajuntaments vegin els espectacles i coneguin les companyies que actuen de manera que tinguin un ventall on poder escollir per portar-los a les seues localitats", va explicar el diputat AntoniVillas, durant la presentació del festival, que va tenir lloc ahir al matí a la Diputació.


Fira Circ Picat d'Alpicat és concebuda com una aposta pionera per donar a conèixer a públic i institucions el circ contemporani i fer-ho en una demarcació, la de Lleida, amb poca presència de companyies i certàmens.
 

El festival de circ se celebrarà els dies 27 i 28 de juny

Compartiu aquesta notícia