L’APCC obre una enquesta per recollir les entitats i els projectes de circ social

Una de les conclusions de la I Trobada de Circ Social celebrada el novembre de 2014 va ser la necessitat d’identificar i donar a conèixer els projectes de circ social que es porten a terme a Catalunya. Per a fer-ho possible, l’APCC obre una enquesta amb l’objectiu de recollir el màxim de dades possibles sobre la feina que es fa amb el circ social per tal de mesurar la magnitud del sector. Conèixer de primera mà com funciona cada un dels projectes permetrà dibuixar “l’estat actual” del sector i plantejar les línies de treball pel futur.


L’enquesta vol recollir entitats que realitzen projectes de circ social, projectes de circ social que s’hagin realitzat durant el curs 2014-2015 i altres iniciatives de circ social, com espectacles de circ de temàtica social, projectes per portar l’exhibició de circ a col•lectius en situacions de risc i/o exclusió social i projectes d’investigació acadèmica sobre el circ social.


Aquesta enquesta se centra especialment en els projectes de circ social entesos com a un procés d’ensenyament i aprenentatge de tècniques circenses que té com a finalitat el desenvolupament de comunitats i la inclusió de persones en situació de risc social. És una proposta pedagògica que aconsegueix estimular la creativitat i promoure les aptituds socials dels participants.


L’enquesta es pot omplir aquí
 

Foto: Ateneu Popular 9 Barris

L’enquesta, que es tancarà a finals de setembre, servirà per mesurar i visibilitzar la magnitud del sector

Compartiu aquesta notícia