El CAC Rogelio Rivel oferirà el curs 2015-2016 el nou Cicle Formatiu de Grau Mig en Arts del Circ

Aquest proper curs 2015-2016, el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel impartirà el nou Cicle Formatiu de Grau Mig en “Animació en circ”, recentment aprovat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat i publicat al DOGC.


El cicle formatiu està configurat per 10 mòduls professionals; inclou matèries com col•locació i consciència corporal, dansa i moviment, tècniques d’expressió, acrobàcia a terra i sobre aparells, parada de mans, equilibris acrobàtics i tècniques aèries, posada en escena d’espectacles així com un mòdul específic corresponent a les hores de pràctiques externes a organitzacions del sector.

El cicle formatiu de Grau Mig en “Animació en circ consta de mínim de 2000 h, impartides en dos anys acadèmics.

Adreçat a tots aquells i aquelles que vulguin assumir competències professionals per realitzar activitats d’animació en circ i/o per actuar en públic amb números de circ i/o col•laborant amb altres artistes i companyies de circ, esdeveniments, festivals, etc. amb criteris artístics i de seguretat.

Per a accedir a les proves d’accés al cicle formatiu, aquest proper curs 2015-2016, cal disposar del títol de Educació Secundària Obligatòria.

Les persones candidates hauran de superar les proves d’accés que consisteixen en unes proves de capacitació i obtenció del certificat de validesa oficial d'accés al Cicle Formatiu de Grau Mig, al mes de setembre.

El dia 15 de setembre es publicarà la llista d’admesos a les proves d’accés.
Les proves d’accés es realitzaran entre el 21 i el 25 de setembre, sense poder concretar de moment quin(s) dia (dies) correspondran a cada candidat.

El dia 28 de setembre es publicaran la llista d’admesos al web del centre.
La matrícula es realitzarà el divendres 2 i el dilluns 5 d’octubre, de 10 a 14h.
 

Foto: Escola de Circ Rogelio Rivel

El cicle formatiu està configurat per 10 mòduls professionals i consta de mínim 2000 h

Compartiu aquesta notícia