El Festival Circ Cric tanca amb més de 50 espectacles i èxit de públic

Més de 24.000 persones han visitat les intal·lacions del Circ Cric entre el 4 d'abril i el 19 de juliol, en aquesta 6a edició del Festival Circ Cric. La gran varietat d'espectacles del món del circ, la música, els titelles, el teatre i els pallassos han atret a grans i petits que han pogut gaudir d'espectacles com Bemoll Sostingut, de Tortell Poltrona i el Cric Cric, premi Zirkòlika 2014 al Millor Espectacle de Circ En Carpa, que s'ha pogut veure 13 diumenges durant el festival. També s'han realitzat 20 jornades per a escolars i durant el mes de juny i juliol s'han fet 11 jornades per a casals d'estiu.

Durant gairebé quatre mesos de programació s'han realitzat més de 50 espectacles per a tots el públics. Les apostes arriscades i la cerca de l'excel·lència han conformat un festival que després de sis edicions dibuixa una personalitat pròpia. La gran novetat d'enguany han estat les propostes vinculades al bosc del Montseny que rodeja el Circ Cric. El paquet Circ i natura ha convidat a passejar amb un guia expert pels voltants del Circ Cric abans de gaudir de l'espectacle Bemoll Sostingut. En la mateixa línia, la proposta El Bosc també és un Circ! ha convidat a viure situacions insòlites al bosc que rodeja el circ.

Durant el festival també s'ha pogut veure la creació d'Això encara no és un espectacle, una proposta de Toti Toronell, Pere Hosta i Tortell Poltrona que, a partir de les intervencions del públic en els assajos, han anat configurant l'obra Això ja és un espectacle que s'estrenarà la propera temporada.

Dins aquesta sisena edició del festival també s'han realitzat esdeveniments internacionals com la Fira d'Espectacles, que segueix sent una de les activitats estrella que va comptar amb més de 1.000 espectadors; el Festival Internacional de Pallasses, que ha fet un salt qualitatiu en quant a la programació, gràcies a la incorporació de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera i la celebració dels 10 anys de la Diatònica, l'Associació d'Acordionistes dels Països Catalans.

La propera edició del Festival Circ Cric s'inaugurarà el 3 d'abril de 2016 i s'allargarà com enguany fins a mitjans de juliol, amb una programació que cercarà de nou innovar en la fusió del circ, el teatre, la dansa i la música per continuar atraient el públic a gaudir de la cultura en un entorn natural incomparable.

Com en altres edicions, el Circ Cric destinarà la recaptació de la botiga de records a la propera expedició de Pallassos sense Fronteres que es realitzarà al novembre

Compartiu aquesta notícia