Amèlia Bautista, nova tècnica de comunicació de l'APCC a partir del 24 d'agost

Amèlia Baustista, llicenciada en Periodisme i Màster en Gestió Cultural, serà la tècnica de comunicació de l'APCC a partir del 24 d'agost, per cobrir una excedència de dos anys de l'actual tècnica, Eva Romero, que es trasllada per motius familiars a Alemanya.

L'Amèlia, sòcia de l'APCC, va fer les pràctiques del Màster a l'APCC l'any 2012 i ha col·laborat en diferents ocasions amb l'APCC, com en la producció dels estands de l'APCC a Fira Mediterrània i Fira Tàrrega. Actualment és l'encarregada de dinamitzar a les xarxes socials la web d'internacionalització Circat.cat, gestionada per l'APCC. L'Amèlia també és redactora col·laboradora a la revista de circ Zirkòlika i ha col·laborat en la difusió de diverses companyies de circ.

L'Amèlia també ha treballat en diferents projectes culturals, com l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya o transFORMAS, entre altres.

A la convocatòria de la plaça s'hi van presentar més de 12' candidats/tes i es van fer 6 entrevistes.

Amèlia Bautista, a l'estand de l'APCC a Fira Tàrrega 2013, acompanyada dels socis Xavi Arcos, Anna Alavedra, Ricardo García i Gerado Casali,

Llicenciada en Periodisme i Màster en Gestió Cultural, és sòcia de l'APCC i ja hi ha col·laborat en diferents projectes

Compartiu aquesta notícia