Els Premis Zirkolika s’avancen al mes de setembre

Els Premis Zirkòlika de Circ s’avancen en el calendari i canvien d'escenari i enguany es lliuraran el dimarts 29 de setembre a la Sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona. Durant l’acte de lliurament dels premis actuaran companyies com Circ Pistolet (acrobàcies i equilibris), guardonada l’any passat pel seu espectacle “Incert” , A Plom i Vol (corda llisa), Monti i Cia (pallassos), Sergio González (roda Cyr) i Vol de ment (quadrant rus).


Segons ha informat la revista Zirkolika, els guardons enguany s’han reestructurat i reforçat amb millors premis. Les categories són les següents: millor espectacle, millor número, millor companyia emergent, millor iniciativa de projecció del circ, premi especial, premi de votació popular i al II Gran premi BBVA Zirkòlika de Circ. Un jurat extern a l’organització decidirá durant el mes de setembre els nominats i guardonats.


Els premis estan oberts a tots els artistes i companyies de circ catalanes i es pot presentar qualsevol producció de circ  programada a Catalunya durant el 2015 i que tingui previst mantenir l’espectacle, el número o la creació durant el 2016. També s’hi poden presentar totes les iniciatives per fomentar el circ dutes a terme enguany.

L'acte de lliurament tindrà lloc a l'Auditori de Barcelona

Compartiu aquesta notícia