S'inicia la primera formació europea per a formadors en circ a Valladolid

La Federació Espanyola d’Escoles de Circ Socioeducatives i l’European Youth Circus Organizationa (EYCO) han posat en marxa la nova formació europea en materia de circ, que ha iniciat en la seva primera fase aquesta setmana a Valladolid. La formació es titula Circus for Adults Training Europe (CATE) i és fruït del treball desenvolupat durant tres anys per experts i formadors de circ a nivell europeu, a partir de la redacció d’un manual estàndard de formació de formadors.
Aquesta primera fase té lloc del 30 d’agost fins el 6 de setembre amb uns 25 alumnes de diferents països a la Escuela de Circo de Valladolid, i la segona està prevista per al mes de gener de 2016 a Edimburg.
Desde 2012 fins 2014 experts en formació de circ s’han reunit en diferents països per tal de consensuar aquest manual i la formació resultant: França, Holanda, Finlàndia, Alemanya, Itàlia, Suïssa, Bèlgica, Regne Unit i Dinamarca.
L’objectiu del CATE és desenvolupar eines i aportar nous punts de vista a la pedagogia circense en el marc de l’educació per adults.

És fruït de tres anys de treball per crear un manual estàndard de formació de formadors en circ

Compartiu aquesta notícia