Temporada Alta estrena el nou espectacle de Baró d'Evel

L'edició d'enguany del Temporada Alta acollirà l'estrena del darrer espectacle de la cia Baró D'Evel, Bèsties, que ha estat coproduït pel festival gironí. La cia de Blai Mateu també portarà a comarques gironines El Ball, i Animal Religion mostrarà Indomador, tal i com s'ha anunciat avui en la roda de presentació de la programació del certamen del 2015, que comença el mes d'octubre i s'allarga fins el 8 de desembre.

Temporada Alta també ha programat els espectacles internacionals de circ de la cia d'arts  de carrer francesa Carabosse, que inaugurarà el festival i torna l'èxit de l'any pasat Slava's SnowShow de  Slava Polunin & Viktor Kramer. Altres espectacles estrangers són  La Carta de Paolo Nani i Alone de Christian Atanasiu, que també s'estrena a Girona.

Durant els tres mesos del certament es podran veure a més Rhum de Martí Torras i Monti, La banda del TEflón dels clowns Cascai Teatre i Enfilasa de la cia Estampades.

Els socis de l'APCC tindran un 50% de descompte en la compra d'una entrada per a espectacles de dansa i circ del festival. Teniu més informació aquí.

El festival gironí acollirà el circ d'Animal Religion, cia Estampades i l'espectacle Rhum entre d'altres

Compartiu aquesta notícia