El circ, present a Fira Tàrrega

El circ català estarà present els pròxims dies a Fira Tàrrega, el festival més important d’arts de carrer, que inclou en la seva programació companyies com Leandre, Capicua, En Diciembre, Circ Bover o Leire Mesa.

La Fira funciona com a mercat internacional d'arts escèniques, amb la Llotja Professional, que reuneix estands de companyies, associacions i artistes i en què s’han organitzat diferents activitats destinades als especialistes del sector. L’APCC estarà present aquests dies a Fira Tàrrega, i assistirà a diverses reunions i trobades, com la presentació de la plataforma de companyies d'arts de carrer el dia 11 o la xerrada sobre la situació del circ a Andalusia i el paper de l'Asociación de Circo de Andalucía el dissabte 12.


Enguany els dies previs a Fira Tàrrega, juntament amb Circostrada, s’han organitzat les jornades Fresh Street, el primer seminari europeu per al desenvolupament de les arts de carrer, que esan celebrant-se des del dia 8 fins el dia 11 entre Barcelona i Tàrrega.

Trobareu més informació sobre la programació en l'enllaç que us adjuntem. Recordeu que a més la Fira compta amb una nombrosa programació OFF als carrers de Tàrrega.

La programació inclou companyies com Leandre, Capicua, En Diciembre o Circ Bover

Compartiu aquesta notícia