El circ envaeix el Castell de Montjuïc

Amb motiu de les festes de la Mercè el Castell de Montjuïc acull novament la majoria de la programació de circ, encara que enguany també es podran veure espectacles al Palauet Albéniz i al Parc de la Ciutadella. Destaca la coproducció Interval, amb La Central del Circ, en què diferents artistes de circ faran parella amb músics de carrer.


La programació del castell de Montjuïc inclou companyies catalanes com Circ Pistolet amb Quan no tocàvem de peus a terra, la Persiana amb Violeta o el combinat de circ amb alumnes de l’escola de circ Rogelio Rivel i artistes procedents de Buenos Aires, ciutat convidada a les festes de la Mercè d’enguany. Per exemple, estarà present el clown Ale Risorio o Nino Costrini. També formen part del menú del castell el malabarista Jimmy González, que utilitza el fang, i el Trio Anneaux amb cèrcols acrobàtics xinesosi la cia LP.


També es podran veure el malabarista francès Florent Lestageg, el duo d’equilibristes belgues Lotta i Stina, els canadencs Throw2Catch, els kenyans The Black Blues Brothers, el circ nacional de Pyongyang i els alemanys Felix and Flow amb el seu número de bici acrobàtica.


L’espectacle produït per La central del circ es podrà veure al Castell de Montjuïc durant el cap de setmana i al Parc de la Ciutadella la setmana que ve, i està format per diferents peces protagonitzades per Ania Buraczynska (pal xinès), Asier Garnatxo (malabars i manipulació d’objectes), Frana i Celso (mà a mà) i Marta Camuffi (cable).


D’altra banda, al Palauet Albéniz es podrà veure Petits Prínceps de Mumusic Circus i Giradanza, un espectacle que combina circ i dansa a càrrec de Cecilia Colacrai i Jorge Albuerne. I al Parc de la Ciutadella, circ argentí amb Nanocirco de Leandro Guerstein, Pasen y vean de Shambalá i la companyia catalanoargentina cia ES.
 

Una producció amb La central del circ barreja artistes de circ amb músics de carrer

Compartiu aquesta notícia