Un total de 14 companyies nominades als Premis Zirkòlika de Circ

Els Premis Zirkòlika de circ han nominat un total de 14 companyies per a les quatre categories establertes per l’edició d’enguany. Els premis es lliuraran a l’Auditori de Barcelona en una gala dimarts que ve 29 de setembre que estarà presentada pels pallassos de Rhum en què actuaran Circ Pistolet, En Diciembre, Vol de Ment i A plom i vol.

Els nominats a millor companyia o artista emergent són En Diciembre, Oriol Escursell, Imaga, Sugar i Vol de ment, i el millor espectacle estarà entre Esquerdes d’Hotel Iocandi, Pals de Cíclicus, Sifonòfor d’Animal Religion i Xarivari Blues de Circo Los. Pel que fa al millor número, estan nominats Bunkai (equilibris acrobàtics i mans a mans), d’Amer i Àfrica, Escalat (equilibris) de Manel Rosés, Scratch (bàscula) d’Acrobarouf, Simbiosis (trapezi doble) de La Fem Fatal, i Into the shadows (equilibrisme i contorsió), de María Villate.

També es premiarà una persona o projecte per a la promoció del circ català i hi haurà un premi especial per a un espectacle o companyia que destaqui en aspectes com la música, la direcció o la posada en escena, a més d’el premi BBVA Zirkòlika dotat amb 16.000 euros.

Els Zirkòlika d’enguany també tindran un premi de votació popular escollit pels aficionats al circ.

Els premis es lliuraran en una gala a l’Auditori dimarts que ve

Compartiu aquesta notícia