Èxit de convocatòria de la Trobada de Trapezi #10alcirc

La Trobada de Trapezi organitzada per l’APCC i Cronopis amb motiu del 10 aniversari ha estat un èxit de participació, amb la inscripció de més de 30 artistes i formadors de circ interessats en aquesta disciplina. La trobada es va celebrar el passat cap de setmana a la seu de Cronopis, Can Fugarolas (Mataró).

Durant la trobada es va impartir formació sobre muntatge i seguretat d’aeris, amb Francisco Torrejón, tècnic d’IRATA( Industrial Rope Access Trade Association , associació d’empreses que realitzen treballs d’accés mitjançant cordes) i tècnic esportiu en espeleologia i descens de barranc.

Pili Serrat, formadora de l’Escola Rogelio Rivel, va donar un curs de lonxa de trapezi fix, i es va celebrar un espai d’intercanvi pràctic en què els participants van poder aportar les seves experiències i resoldre dubtes.

Diumenge el col·lectiu de trapezistes de Cronopis va presentar la seva residència d’investigació, i després l’artista de circ Sabrina Catalán va oferir un taller de construcció i manteniment de trapezis.

Més de 30 persones inscrites al cap de setmana organitzat per APCC i Cronopis

Compartiu aquesta notícia