La cia Passabarret de Valls ha estat la guanyadora del premi a la millor iniciativa per a la projecció de circ

La Circoteca de la cia Passabarret de Valls ha rebut el premi Zirkolika a la millor iniciativa per a la projecció de circ que concedeix l’APCC. La Circoteca va obrir el 2012 i es dedica a la producció i distribució d’espectacles i és un espai de formació i creació en circ, a més d’exhibició. Concretament el jurat posat en valor el fet d’haver construït un projecte descentralitzador que estén el circ pel territori. Des de la Circoteca es destinaran els 1.000 euros del premi a la nova expedició de Pallassos sense Fronteres amb clowns de Tarragona.


Pel que fa a la resta dels premis, l’espectacle de circ Sifonòfor d’Animal Religion va guanyar el Gran Premi BBVA, que consisteix en una gira per Catalunya amb un catxet de 16.000 euros, i la cia Ciclicus el premi Especial per la millor posada en escena.
La cia Hotel Iocandi va aconseguir el premi al millor espectacle per Esquerdes, que combina el trapezi, l’escala d’equilibris, la dansa acrobàtica i les verticals, i Manel Rosés el premi al millor número de circ per l’equilibrisme d’“Escalat”.


Per últim, Imaga d’ Ingrid Esperanza i Melissa Scioscia va obtenir el premi a la millor companyia emergent, amb la seva investigació sobre la tècnica de la suspensió capil•lar, i Ramon Karoli va obtenir el premi de votació popular.
 

Animal Religion, Hotel Iocandi, Manel Rosés, Imaga i Cíclicus són les companyes galardonades

Compartiu aquesta notícia