L’APCC celebra el seu 10è aniversari amb una llarga festa a La Central del Circ

Més de cent persones van celebrar divendres passat el 10è aniversari de l’APCC en la festa organitzada a La Central del Circ. La trobada va tenir un to festiu, i a més del sopar que va consistir en una paella, es va poder sentir la música en directe del grup La Masnou Orleans. La festa va acabar a la matinada amb la dj Tj-Tanja sota el porxo davant de La Central.


Durant la festa, a més de retrobar professionals i gent del sector de les arts escèniques i la cultura, els assistents van participar en una enquesta sobre l’APCC de la ma del seu president, Joan Ramon Graell, i en un videomaton per tastar diferents disciplines de circ com les malabars, el trapezi fixe o la corda fluixa.


D’altra banda, aquest divendres 9 d’octubre l’APCC juntament amb La Central del Circ organitzen una Jornada Internacional de Malabars que ocuparà tot el dia les instal•lacions d’aquesta fàbrica de creació. Entre d’altres activitats, està prevista una masterclass a càrrec del malabarista alemany Stefan Sing, considerat un dels millors del món, i una exhibicó de la seva darrera peça, “Boltzmann brain”. També s’ha organitzat una conferència a càrrec de l’expert francés en el món del circ, Jean Michel Guy. Aquí podeu consultar tota la programació del dia i inscriure-us.
 

Els actes d’aniversari inclouen la Jornada Internacional de Malabars d’aquest divendres

Compartiu aquesta notícia