L’APCC organitza trobades entre artistes i públic al voltant d’espectacles de circ

Com a membre de la xarxa FACE, l’APCC participa en el programa Co-spectator, en què artistes assistiran a representacions i espectacles acompanyats de membres del públic per després dur a terme un intercanvi de punts de vista sobre el que han vist. L’objectiu és fer que es trobin dues persones desconegudes per compartir una experiència en arts escèniques, en el cas de l’APCC es tractarà de circ, per provocar un debat sobre obres interdisciplinars.

Durant la tardor del 2015, un grup d’entre 6 i 10 artistes socis i sòcies de l’APCC assistiran a espectacles de circ amb persones interessades en els espectacles de circ que es proposaran, com per exemple el Circ d’Hivern de l’Ateneu de 9Barris o Incert del Circ Pistolet, entre d’altres.

Abans i després d’assistir a l’espectacle, l’artista i l’espectador compartiran opinions sobre les expectatives respecte l’obra i el que han vist. Aquest intercanvi quedarà registrat a través d’un formulari online, un vídeo o una entrevistat enregistrada amb el telèfon, i al final del projecte es farà una avaluació comuna a la trobada prevista per FACE el mes de març de 2016 a Estocolm.
 

Es tracta del projecte Co-spectator promogut per la Fresh Arts Coalition Europe (FACE)

Compartiu aquesta notícia