L’APCC ja té nova junta per al 2016-2017

L’assemblea extraordinària de l’APCC celebrada ahir a la tarda a La Central del Circ amb la presència de 21 socis i sòcies va votar per unanimitat la proposta de candidatura presentada. En total es van comptabilitzar 33 vots a favor, tenint en compte els vots online i delegats. La nova junta està formada pels artistes de circ Fabrizio Giannini, que serà el nou president, Teresa Iglesias, gestora cultural, la vicepresidenta, les artistes Francesca Líssia i Elena Zanzu com a tresorera i secretària respectivament i com a vocals els artistes Sílvia Capell i José Luis Redondo i la formadora Pili Serrat.

Seguint amb la línia de l’anterior junta, cada membre s’encarregarà de gestionar una de les línies de treball de l’APCC. Fabrizio Giannini i Elena Zanzu treballaran per la internacionalització del circ, i a més el president també s’encarregarà de les relacions amb les institucions. Francesca Líssia promourà la visibilització del circ, Teresa Iglesias la professionalització i Jose Luis Redondo i Silvia Capell lideraran els serveis als socis i sòcies.
 

Durant l’assemblea es va fer balanç de l’anterior junta, tot posant en valor els avenços aconseguits com per exemple les relacions en l’àmbit de les arts escèniques (institucions, programadors, etc) i la millora i manteniment de la feina feta per La Central del Circ com a equipament líder en creació de circ a Catalunya. També es va agrair la implicació a Joan Ramon Graell, president durant 4 anys de l’associació, en la reivindicació del circ davant les institucions i en la vertebració del circ a Catalunya.
 

A l’assemblea també es va debatre sobre altres temes en què treballarà la nova junta, com la reivindicació d’un salari digne.
 

Al matí la última junta del darrer mandat va aprovar el Pla de Gestió per La Central del Circ per a l’any que ve.
 

La junta està presidida per Fabrizio Giannini i la completen Teresa Iglesias, Elena Zanzu, Francesca Líssia, Sílvia Capell, Jose Luis Redondo y Pili Serrat

Compartiu aquesta notícia