La FEFPAC organitza el primer congrés de Circ i Educació

La Federació Española de Formación Profesional en el arte del circo organitza pel 13, 14 i 15 de gener el primer congrés de Circ i Educació amb l’objectiu d’establir i fixar conceptes i experiències a nivell nacional i internacional i vol aprofundir en el futur del circ com a realitat educativa a Espanya. En aquest sentit, la FEFPAC parteix del fet que actualment el circ no és ja només un art escènic sinó una eina educativa i forma part de la realitat formativa, amb nombrosos exemples del seu ús en l’educació formal i no formal.

El congrés planteja continguts pràctics pels matins, en què es mostraran tècniques de circ i les seves aplicacions, i per la tarda es tractaran els continguts teòrics. El primer dia es presentaran les escoles professionals españoles : Carampa, CAU i Rogelio Rivel, i els seus representants parlaran de la realitat del circ a Espanya.Després es debatrà en taula rodona sobre els reptes de la formació profesional a Espanya.

Dijous 14 Stéphane Simonin, director de l’Académie Fratellini parlarà de les estratègies per millorar la pedagogia del circ a Europa, i representants de Rogelio Rivel i Carampa explicaran la situación actual de la formació en circ a Europa. També es parlarà de les altres realitats formatives amb un representant de la Federació Espanyola d’Escoles de circ socioeducatives (FEECSE) .

La inscripció al congrés té un preu de 9,5 euros i s’ha de fer a través d’aquest formulari.

Es celebrarà el 13, 14 i 15 de gener a Granada

Compartiu aquesta notícia