El circ català a la 28a a edició de la fira internacional d’arts escèniques i música Internationale Kulturbörse de Freiburg

La 28a edició de la fira internacional d'arts escèniques i música Internationale Kulturbörse de Friburg (IKF) tornarà a acollir companyies, empreses i institucions culturals catalanes. La presència catalana a Freiburg de Brisgòvia (Alemanya) es concentrarà en un estand paraigua del Departament de Cultura des d'on es donaran a conèixer les propostes catalanes al públic professional, principalment programadors i responsables de festivals d'arts de carrer, teatre, dansa, espectacles infantils, circ i música.

De les 25 entitats presents enguany a Freiburg, algunes participaran amb els seus espectacles al programa d'actuacions en directe de la fira. Aquestes són les companyies de circ, sòcies de l’APCC que hi participen: Cia. Pepa Plana, Cirquet Confetti, Serena Vione i Hotel iocandi.

A més d’aquestes companyies, també hi haurà altres entitats presents a la fira amb l’objectiu d’establir nous contactes que els permetin entrar al mercat alemany o reforçar els lligams ja establerts en edicions anteriors. Les companyies catalanes que enguany han confirmat la seva assistència a la Kulturbörse de Freiburg 2016 són: Carlo-Mô & Mr. Di, La Maleta dels Espectacles, Alter Circus, Katraska Cia, Fadunito Produccions, Borja ytuquépintas, a més de Bandart Productions, Bigolis Teatre, Camut Band, Celeste, Campi Qui Pugui Produccions, Efimer, La Petita Malamaluga, La Tal, Puntmoc, Sienta la Cabeza, Teatre Nu, Toni Ortiz i Ciatre.
A la Kulturbörse de Friburg també hi seran presents l’Institut Ramon Llull i l’Institut Català de les Empreses Culturals.

En els últims anys les arts escèniques i la música catalanes han aconseguit ser un referent per als programadors alemanys, gràcies entre altres, a la participació de companyies catalanes a la Kulturbörse. En les ultimes edicions, la fira ha comptat amb una presència important de companyies catalanes, amb produccions que després han girat amb èxit per Alemanya i Europa.

La fira, que tindrà lloc del 25 al 28 de gener, és un dels principals punts de trobada de programadors d'arts escèniques, tant alemanys com centreeuropeus

Compartiu aquesta notícia