En diciembre i Circ Vermut, companyies de circ presents a Espai de Carrer

Les companyies En diciembre i Circ Vermut estaran presents amb els seus espectacles Purpusii i Ni cap ni peus a l'Espai de Carrer, una jornada tècnica per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer que tindrà lloc al Cubic de Viladecans el pròxim dimarts 16 de febrer. L'objectiu d'aquesta jornada és fomentar la contractació d'espectacles de carrer en circuits com les festes majors i connectar companyies, tècnics municipals i programadors.

En total, durant l'Espai de Carrer els tècnics i programadors prodran veure en un matí una dotzena d'espectacles amb una durada màxima de 20 minuts cadascun i després hi haurà un espai d'intercanvi amb les companyies.

La companyia En diciembre està formada per Sergio González i Sílvia Capell i inclou números de roda cyr i màstil en el seu espectacle Purpusii. Circ Vermut està formada per Jordi Mas i David Candelich i també inclou roda cyr, acrobàcies, màstil i malabars entre d'altres disciplines.

Tots els espectacles presentats a Espai de Carrer estaran disponibles al Programa.cat. Espai de Carrer està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, amb la col·laboració de Cultura-Diputació de Barcelona, amb el suport l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació Professional de Teatre Per A Tots Públics (TTP), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), i la complicitat de la Plataforma d’Arts de Carrer.

La resta de companyies presents són les següents:

– Companyia: Companyia Ignífuga – Espectacle: “A house is not a home”
– Companyia: Companyia Moveo – Espectacle: “Tu vas tomber!”
– Companyia: Companyia Obskené – Espectacle: “Fuenteovejuna, breve tratado sobre las ovejas domésticas”
– Companyia: Increpación Danza – Espectacle: “Las salvajes”
– Companyia: Itinerària – Espectacle: “Qui va matar el meu conill?”
– Companyia: Jam – Espectacle: “Dragon ST”
– Companyia: Jocs Ambulants – Espectacle: “Zinematik”
– Companyia: Pere Hosta – Espectacle: “Open door”
– Companyia: Toc de Fusta – “Els amics d’en Crusó” (Nova col·lecció)
– Companyia: Tutatis – Espectacle: “Óssos del Pirineu”

Una jornada per fomentar la contractació d'espectacles de carrer

Compartiu aquesta notícia