Nou espai per a la pràctica lliure de malabars a Barcelona

Zirkòlika i Papallona Circus Arts Shop han obert un nou espai per a la pràctica lliure de malabars a Barcelona a l'hivern. La cita és dijous al vespre al Casal del Barri Pou de la Figuera, i s'hi poden practicar també altres disciplines circenses com el hula-hoop, dapo, acrosport i l'acroioga. A la primera trobada de dijous passat van assistir més de 50 persones, que van estar practicant malabars, diàbolo, dapo, pals xinessos, carioques, hula-hoop, verticals, acroioga i inclús monocicle.

L’espai es limitat, a les 19:30 hi ha disponible una sala més petita i a partir de les 21 fins les 22 h es pot gaudir de la sala gran del Casal. Poden participar aficionats i professionals o persones que vulguin iniciar-se. Només cal portar el material propi i asistir de 19h30 a 22h. La trobada està oberta a tothom, és gratuïta i no cal confirmació.

L'adreça del Casal de Barri Pou de la Figuera és C/ Sant Pere Més Baix núm. 70)

Per a més informació pots contactar amb els organitzadors de la trobada per correu zirkolika@gmail.com o telèfon T. 93.119 16 99.

Trobada i pràctica lliure de malabars i altres disciplines circenses:

HORARI: Cada dijous de 19.30 a 22.00 h.

DIRECCIÓ: Casal de Barri Pou de la Figuera (C / Sant Pere Més Baix, 70) - al centre de Barcelona -. (Com arribar: https://goo.gl/maps/RNrfW3DhGbN2 )

PREU: GRATUÏT

ORGANITZA: Revista Zirkolika (www.zirkolika.com) i la botiga de circ Papallona Circus Arts Shop (www.papallonacircus.com)

Compartiu aquesta notícia