Torna el Circ en Família el mes de febrer

El mes de febrer torna el Circ en Família, una activitat per a famílies perquè els petits puguin descobrir el món del circ i desenvolupar habilitats físiques i expressives. En total quatre espais de circ situats a Valls, Barcelona, Manresa i Sabadell organitzen els dies 6 i 7 i 14 de febrer una sèrie de tallers de circ per a infants i els seus pares i mares, en la 9a edició conjunta d’aquesta proposta.

La iniciativa sorgeix de la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (la XECC), una xarxa d’espais públics i privats que ofereixen recursos per a la creació, l’entrenament, la formació, la producció, l’exhibició o la distribució de circ amb l’objectiu de difondre i promoure aquesta art escènica.


CIRC EN FAMÍLIA

El cap de setmana del 6 i 7 de febrer, la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (la XECC), organitza la 9ª edició conjunta de Circ en família a 4 espais de circ d’arreu de Catalunya: l’Escola de Circ Rogelio Rivel (Barcelona), La Crica (Manresa) i Ca l’Estruch (Sabadell).

Des del mes de febrer de 2013 s’han realitzat 8 edicions conjuntes de la iniciativa. En total, més de 2.000 persones han participat en aquestes propostes.

Circ en família és una oportunitat per a pares, mares i fills/es de compartir un temps en família i fer una petita descoberta del circ. La pràctica del circ, tant en grans com en petits, millora la psicomotricitat, permet adquirir un major grau d’expressió i comunicació i augmenta la sensibilitat davant d’expressions artístiques.

LA XARXA D'ESPAIS DE CIRC DE CATALUNYA (LA XECC)

La Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (la XECC) està formada per 17 espais d’arreu de Catalunya: l’Ateneu Popular de 9 Barris, l’Almazén, La Nave Espacial, Gente Colgada, Escola de Circ Rogelio Rivel, La Central del Circ, (Barcelona), Ca l’Estruch (Sabadell), Circ Cric (Sant Esteve de Palautordera), Circo Los (Sant Celoni), Cronopis (Mataró), La Circoteca de Passabarret (Valls), La Crica (Manresa), La Llançadora i Roca Umbert (Granollers), Tub d’Assaig 7.70 (Terrassa), El Circ de les Mussaranyes (Reus), Escola de Circ Saltimbanqui (Vilanova I la Geltrú). La XECC ha estat impulsada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).

Els objectius de la XECC són fer visible el teixit d’espais de circ i assolir un major reconeixement de la tasca que realitzen, facilitar la comunicació entre tots els membres, compartir i optimitzar els recursos i buscar solucions conjuntes a les problemàtiques específiques dels espais de circ amb la intenció de donar estabilitat als projectes.

PROGRAMA DE CIRC EN FAMÍLIA 6 i 7 de FEBRER

Dissabte 6 de febrer

Sabadell
L'Estruch
Sant Isidre, 140
11.00h-13h
5€/família
www.lestruch.cat


Diumenge 7 de febrer 

Barcelona
Escola de Circ Rogelio Rivel
Portlligat, 11-15
11h-13h
5€/persona (5è membre d’una familia, gratuït).
Inscripcions: tallers@escolacircrr.com
www.escolacircrr.com

Valls

Circoteca de la cia Passabarret

Crtra d'Alcover núm. 8.

11h-13h

55€/persona (inclou un nen i un adult) Suplement d'1€ per cada membre extra de

la família.

Més info: www.facebook.com/lacircoteca

Diumenge 14 de febrer

Manresa
La Crica
Muralla Sant Domènec, 1
11h-13h
Preu: 2€ /persona (alumnes de La Crica gratuït)
www.lacrica.cat
www.facebook.com/crica.decirc?fref=ts

El cartell de l'edició d'enguany és dissenya de la cia Passabarret.

La Circoteca, l'Estruch, La Crica, Rogelio Rivel ofereixen circ en família el mes de febrer

Compartiu aquesta notícia