El Dia Mundial del Circ es celebrarà el pròxim 16 d'abril

El tercer dissabte d’abril, 16 d’abril, es celebrarà el Dia Mundial del Circ, impulsat la Federació Mundial del Circ a nivell internacional i l'APCC a nivell de Catalunya. Amb aquest motiu, des de l'APCC es promou l'organització del 2 al 17 d'abril d'actes relacionats amb el circ que serveixin per difondre i donar a conèixer aquesta art escènica i situar-lo al capdavant de l'actualitat cultural.

Per a fer-ho possible l’APCC demana la col•laboració del sector del circ per elaborar una agenda que reculli totes les activitats de circ que es facin a Catalunya entre el 2 i el 17 d’abril. L’agenda es farà arribar als mitjans de comunicació, a tot el sector i a la resta d’equipaments d’arts escèniques, tal com s’ha fet en altres ocasions. Per a fer-ho, demanem a les companyies, als centres culturals, les escoles i als equipaments que ens enviin la informació de les actuacions, cursos o tallers que tinguin lloc en aquelles dates. Ompliuaquíla informació dels actes i feu arribar a apcc@apcc.cat una imatge a bona resolució abans del 20 de març.

L’APCC ja ha encarregat també la redacció del manifest a un/a professional del circ per tal de donar visibilitat a la nostra realitat, la nostra vitalitat i també les nostres reivindicacions.

Des de la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya s’està treballant també en la celebració del Dia Mundial del Circ 2016 en una ciutat de Catalunya, ben aviat us donarem més detalls.

L'APCC elaborarà una agenda amb espectacles i activitats de circ del 2 al 17 d'abril

Compartiu aquesta notícia