Obertes les inscripcions per al seminari sobre circ Fresh Circus

Els professionals del món de les arts circenses ja poden inscriure's al seminari FRESH CIRCUS organitzat per Ciscostrada, HorslesMurs i La Villette  a Paris del 13 al 15 d'abril. El programa de la trobada sobre desenvolupament de les arts circenses FRESH CIRCUS “Movent fronteres” inclou taules rodones, tallers temàtics, trobades internacionals i altres activitats que tenen com a objectiu explorar la geografia del circ a totes les latituds per establir una cartografia del circ contemporani dins el món i reflexionar sobre els reptes que travessa el sector a escala global. Les inscripcions es fan a en línia a l'enllaç que us adjuntem.
 

Durant la trobada es celebraran les taules geogràfiques, un total de sis per parlar dels nous projectes a Àsia, la trajectòria dels artistes del circ social a la creació en circ a Amèrica Llatina l’emergència del circ contemporani a Europa Central, com artistes s’enfronten als conflictes al Magrib i les noves generacions, models i energies a la zona d’Alemanya i Suïssa. També s’ha organitzat una taula sobre la mobilitat o emigració dels artistes al sud d’Europa, moderada pel director artístic sortint de La Central del Circ i en què també intervindrà l’expresident de l’APCC, Joan Ramon Graell.
 

FRESH CIRCUS també ha organitzat tallers temàtics sobre com donar suport a la creació, l’educació en el circ contemporani, la mobilitat internacional, com parlem del circ les polítiques públiques sobre circ, models econòmics innovadors pel circ contemporani o com treballem els públics de circ, entre d’altres aspectes.
 

L’última dia hi haurà una sessió de fòrum i durant tots els dies de la trobada s’han agendat diferents espectacles de circ a teatres de París.
 

La inscripció és gratuïta a través de la web de Circostrada a partir del mes de gener.
L’anterior FRESH CIRCUS va tenir lloc el 2012 i va reunir uns 400 professionals internacionals.
 

Organitzat per Circostrada, tindrà lloc a París del 13 al 15 d'abril

Compartiu aquesta notícia