Nova convocatòria del premis internacionals de circ Master

La Companyia estatal de circ de Rússia (Rosgoscirc) organitza la segona edició dels premis internacionals de circ Màster, de l'1 al 5 de juliol de 2016 a Sochi, Rússia. Els artistes i professionals de tots els països del món (tant professionals com amateurs) poden inscriure per participar dels premis Màster a la web oficial http://circusawards.com/ fins al 31 de març de 2016. Per a això, només s'han de registrar i pujar un vídeo d'una actuació pròpia en un espectacle de circ. La participació és gratuïta.

Aquest any, els premis Màster inclouen 14 nominacions: millor actuació, millor atracció de circ, millor espectacle, millor artista home, millor artista dona, millor domador, millor pallasso, millor director, millor dissenyador de producció, millor compositor, millor coreògraf, millor productor, millor truc i millor festival. El guardó internacional de circ Màster està dirigit per Rosgoscirc amb el suport del Ministeri de Cultura de Rússia.

Màster és l'únic premi internacional en l'àmbit del circ i va ser fundat en 2015. El premi ha obtingut un reconeixement internacional i ha atret a participants de tot el món, des dels Estats Units i Cuba fins a la Xina i Nova Zelanda.

"Cada nova edició dels premis Màster serà diferent a l'anterior. Aquest cop, hem decidit vincular-los amb el cinema. Hi ha moltes pel•lícules russes i estrangeres meravelloses dedicades al circ, entre elles, les protagonitzades per Charlie Chaplin i les realitzades per Federico Fellini. Hem volgut compaginar aquests dos arts i, per tant, durant les cinc nits de la celebració dels premis, visualitzarem les pel•lícules que tracten sobre el circ o es refereixen a ell en la seva trama ", va explicar Vadim Gagloev, director general de Rosgoscirc .

 La cerimònia de lliurament dels premis MASTER tindrà lloc de l'1 al 5 de juliol de 2016 a Sotxi, Rússia, i consistirà d'un esdeveniment que la participació de patinadors i skateboarders, que mostraran les seves habilitats en un espai especialment construït per a l'ocasió, amb trampolins, rampes i piràmides. "Aquests gèneres acrobàtics es mereixen tornar a formar part dels espectacles de circ, ja que són molt populars i atractius. Anem a sorprendre el públic amb les dues versions, la tradicional i la innovadora ", va dir Oleg Chesnokov, director general de Rosgoscirc.

El guardó internacional de circ Màster va ser fundat per Rosgoscirc amb el suport del Ministeri de Cultura de Rússia. Avui dia és l'únic guardó de circ al món. El premi es decideix per èxits professionals en la creació de números de circ i espectacles, basat en una votació en línia i per la decisió d'un jurat d'experts internacionals. El premi està dissenyat per promoure l'art del circ, per atreure l'atenció del públic cap als artistes i treballadors del circ i perquè neixin nous noms i estrelles de circ.
 

Els guardons estan organitzats perla companyia estatal de circ de Rússia i estan oberts a professionals de circ de tot el món

Compartiu aquesta notícia